Yrityksemme

Yrityksemme

Rakennusportti Oy on erikoistunut rakentamaan rivi- ja pientalokohteita hirrestä ― ainoana rakennusliikkeenä Kuopiossa. Olemme paikallinen pienyritys, jonka tärkeimpinä ohjenuorina ovat laatu ja toimivuus. Kotimaisuus ja paikallisuus ovat edustettuina niin materiaaleissa kuin työntekijöidemme keskuudessa.

Panostamme laadukkaisiin sekä kestäviin ratkaisuihin, ja suosimme kotimaisia materiaaleja. Huolellinen suunnittelu ja tarkka työnjälki kuvastavat rakennustapaamme. Valitsemme huolella yhteistyökumppanimme, jotta myös materiaalien valinta- ja suunnittelutyö ovat asiakkaillemme vaivatonta ja mukavaa.

Yrityksemme tärkein voimavara ovat sen työntekijät. Voimme ylpeinä ja kiitollisina sanoa työntekijöidemme olevan kovan luokan ammattilaisia. Hyvä työilmapiirimme heijastuu myös tekemiseen – pysymme aikataulussa ja työnjälkemme on aina huolellista ja viimeisteltyä. Ammattilaisillamme on yhteenlaskettuna yli 200 vuoden kokemus rakentamisesta, ja teemme työtämme ylpeinä pohjoissavolaisella ammattitaidolla.

Ota yhteyttä