Saunaniemenkatu 38 - Paritalo

Ainutlaatuinen yhdistelmä rakennusmateriaalien parhaimmistoa!

Tasokkaan, omalla tontilla olevan paritalon alakerta rakennetaan Lammi Kivitalon harkosta, ja yläkerta Kontio-hirsitalon hirrestä. Suunnittelussa on hyödynnetty molempien elementtien parhaimmat puolet - terveellinen ja kestävä hirsi yhdistettynä luontaisesti tiiviiseen ja tasalämpöiseen kiveen on lyömätön yhdistelmä.

Talon pohjaratkaisussa on panostettu tilojen toimivuuteen. Ulko-ovesta saavutaan talon ylempään kerrokseen, jossa korkea huonekorkeus luo heti oman tunnelmansa. Linjakkaassa ja trendikkäässä A la Carten keittiössä on kansainvälinen design-ilme ja huippuunsa viety laatutaso uusimmilla toiminnallisuuksilla. Huoneiston levyinen parveke upealla näköalalla Kallavedelle ja lasikaiteella taipuu moneen käyttötarkoitukseen, parveke on myös mahdollista lasittaa. Alakerran kolmesta makuuhuoneesta on mahdollisuus omien tarpeiden mukaan muokata tilava kahden makuuhuoneen versio. Alakerrasta löydät myös tilavat kodinhoitohuone ja peseytymistilat.

Alapihan puolella on myöskin koko huoneiston levyinen terassi, jonka myös pystyy lasittamaan.

Materiaalivalintoihin voi vielä vaikuttaa, pääset suunnittelemaan pintamateriaalit yhdessä sisustussuunnittelijan ja kalusteet kalustesuunnittelijan kanssa.

Talon lämmitysmuotona on maalämpö, ja jokaisen huoneen lämmön voi säätää erikseen omiin tarpeisiin sopivaksi. Molemmille asunnoille kuuluu lämmin autotalli, autokatos, avopaikka sekä viiden neliön lämmin varasto.

Takapihalla käytössäsi on rauhallinen nurmipiha. Ikkunoista ja terassilta avautuva upea maisema Kallavedelle on mieltä rauhoittava näky, joka on koettava paikan päällä. 

Saaristokaupunki on merkittävä ja arvostettu asuinalue, jota Kallavesi kehystää. Saaristosilta luo näyttävän sisääntulon alueelle, jossa on järjestetty asuntomessut vuonna 2010. Uutena asuinalueena Saaristokaupunki on jo pitkälle rakennettu, jonne myös monopuoliset palvelutkin ovat tiensä löytäneet. Kuopion keskustaan on matkaa noin 8 km, ja se taittuu Saaristokadun maisemia ihaillen tai moottoritien kautta.

Rakennusportti Oy on paikallinen perustajaurakoitsija. Kohteemme valmistuvat suomalaisella, paikallisella osaamisella ja ammattitaidolla. Halutessasi voit tulla tutustumaan myös rakenteilla oleviin paritalo- ja hirsirivitalokohteeseemme.

HuoneistoKokoHintaTilanne
A 126,5 m² 399 000 Varattu
B 126,5 m² 399 000 Vapaa