Maanrakennuspalvelut

Tarjoamme maansiirtotyöt yksityis- ja yritysasikkaillemme.

Toteutamme alusta lopppuun saakka maansiirtotyöt pienemmissä kuin myös isommissakin projekteissa. Me tarjoamme esimerkiksi omakotitalon maansiirtotyöt alusta loppuun saakka, aina louhinta / maankaivu vaiheesta - nurmikkomultien levitykseen ja pihojen viimeistelyyn.

Ammattitaitoiset kuljettajamme ymmärtävät kustannustehokkuuden, tarkan työn ja laadun merkityksen. Vahvuutemme on myös ymmärrys maansiirron jälkeisistä rakennusteknisistä työvaiheista, joten kustannustehokkuus, sekä laadukas rakentaminen voi jatkua järkevästi myös maansiirtovaiheesta itse talon rakentamisvaiheeseen.

Käytössämme on nykyaikainen, hyvin varusteltu kalusto jolla päästään laadukkaaseen ja kustannustehokkaaseen lopputulokseen.

Doosan DX235lcr

Tämän koneen edut ovat hyvä ulottovuus, sekä lyhytperä, joka mahdollistaa käytön myös ahtaimmissakin paikoissa. Käytössämme myös Novatronin 3D-mittalaitteet, jolloin turha maanvaihtaminen jää pois ja työhön saadaan kustannustehokkuutta. Erillistä mittamiestä ei myöskään jatkuvasti tarvita, vaan konetta voidaan käyttää mitoituksessa apuna.

Varusteina myöskin: Pihdillinen kauhanpyörittäjä, useita kauhavaihtoehtoja ja trukkipiikit.

Käytettävissä myös kattava maantiivistyskalusto, sekä Bobcat AL350 pyöräkuormaaja.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva paketti!