AS OY Kuopion Ainolankuusi

Asunto Oy Kuopion Ainolankuusi on hirsirakenteinen (A-talossa myös kivirakenne) 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Yhtiö koostuu kahdesta kahden huoneiston talosta, sekä kolmen ja neljän huoneiston taloista. Rakennukset istuvat kauniisti rauhalliseen omakotitaloympäristöön, josta vesistökin voi pilkahtaa. Huoneistojen välissä on puurakenteiset aidat, piha-alueet ovat asfaltoituja ja taloyhtiöllä on oma pyörävarasto sekä leikkipaikka.
Hirsi on ekologinen ja kaunis rakennusmateriaali, joka tasaa sisäilman kosteutta ja tarjoaa erinomaisen rakenteiden hengittävyyden.

Linjakkaissa ja trendikkäissä A la Carten keittiöissä on kansainvälinen design-ilme ja huippuunsa viety laatutaso uusimmilla toiminnallisuuksilla. Omat terassit ovat loistavia lisätilanantajia, ja ne on mahdollista myös lasittaa. Hirsiseinät jo itsessään antavat upean ulkoasun sisustukseen ja laadukkaat materiaalit kruunaavat sen; mm. parketti- tai vinyylilankkulattiat, laadukkaat kalusteet, rosteriset kodinkoneet, sadesuihku ja lämpöhaapasauna. Materiaaleihin voit itse vaikuttaa, ja ne pääsee valitsemaan yhdessä suunnittelijan kanssa. 
Huoneistojen yhteyteen kuuluu oma, lämmin varasto, joka sisältyy huoneiston hintaan. Mahdollisuus ostaa myös autokatos- tai pistokepaikka.
 
Hiltulanlahti on kasvava ja kehittyvä asuinalue, jota ympäröi kaunis maalaismaisema. Alue tarjoaa monipuoliset palvelut erilaisiin tarpeisiin; upeat ulkoilualueet luonnossa liikkujalle, uusi päiväkoti ja alakoulu perheen pienimmille, sekä kauppakeskus Matkuksen kattavat palvelut (mm. ruokakauppa, Alko, ravintola- ja kauneudenhoitopalvelut) ovat vain kävelymatkan päässä kotoa.
Kuopion keskustaan on matkaa noin 11 km, ja se taittuu nopeasti moottoritietä pitkin noin 10 minuutissa. Hyvät bussiyhteydet kulkevat näppärästi aivan kodin läheltä - täällä voit pärjätä myös ilman autoa.

Rakennusportti Oy on paikallinen perustajaurakoitsija. Kohteemme valmistuvat suomalaisella, paikallisella osaamisella ja ammattitaidolla. Halutessasi voit tulla tutustumaan rakenteilla oleviin hirsikohteisiimme.

Alla olevasta huoneistonumerosta klikkaamalla pääset katsomaan 360° kuvaa vapaana olevasta asunnoista.

A4 / 5h+kt+s / 121 m² (vapaa A1 peilikuvana)

Valmistuminen 31.3.2022

Ainolankatu 6KokoHintaTilanne
121 m² - Myyty
Lue lisää
108,5 m² - Myyty
Lue lisää
72 m² - Myyty
Lue lisää
A4 / 5h+kt+s / kaksitasoinen 121 m² - Myyty
B1 / 4h+k+s / yksitasoinen 95 m² - Myyty
95 m² - Myyty
Lue lisää
C1 / 4h+k+s / yksitasoinen 95 m² - Myyty
C2 / 4h+k+s / yksitasoinen 95 m² - Myyty
D1 / 4h+k+s / yksitasoinen 95 m² - Myyty
52,5 m² - Myyty
Lue lisää
D3 / 4h+k+s / yksitasoinen 95 m² - Myyty