Rasinmäenkatu 2A - Paritalo

Rasinmäenkatu 2A - Paritalo

Ainutlaatuinen yhdistelmä rakennusmateriaalien parhaimmistoa!

Tasokas paritalo (5h+k+khh+s / 133 m²) rakennetaan Kontio-hirsitalon hirrestä. Suunnittelussa toteutuu elementin parhaimmat puolet; hirsi on kestävä, ekologinen ja kaunis rakennusmateriaali, joka tasaa sisäilman kosteutta ja tarjoaa erinomaisen rakenteiden hengittävyyden.

Tämä omalla tontilla oleva talo on tehty palvelemaan suurempaakin perhettä. Neljän makuuhuoneen kokonaisuudessa on panostettu tilojen toimivuuteen. Ulko-ovesta saavutaan talon alempaan kerrokseen, jossa korkea huonekorkeus ja olohuoneen avonainen katto yläkertaan asti luovat heti oman tunnelmansa. Linjakkaassa ja trendikkäässä A la Carten keittiössä on kansainvälinen design-ilme ja huippuunsa viety laatutaso uusimmilla toiminnallisuuksilla. Makuuhuoneet ovat tilavia ja sijoitettuina niin, että jokaisella on oma rauhansa. Tilava terassi on mahdollista myös lasittaa, jolloin se palvelee ympäri vuoden ja taipuu moneen käyttötarkoitukseen.

Materiaaleihin voit itse vaikuttaa, ja pääset valitsemaan ne yhdessä suunnittelijan kanssa. Näin saat omia tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Talon lämmitysmuotona on maalämpö, ja jokaisen huoneen lämmön voi säätää huonekohtaisella lattialämmityksellä erikseen omiin tarpeisiin sopivaksi. Lisävarusteena on mahdollista saada myös jäähdytysjärjestelmä. Molemmille asunnoille kuuluu kahden auton katospaikat ja yli kuuden neliön omat varastot.

Jynkkä on idyllinen ja rauhaisa pientalovaltainen asuinalue. Alue tarjoaa monipuoliset palvelut erilaisiin tarpeisiin; upeat ulkoilualueet luonnossa liikkujalle, päiväkoti ja alakoulu perheen pienimmille, sekä mm. ravintolan ja apteekin. Kauppakeskus Kolmisoppikin on vain kivenheiton päässä!

Kuopion keskustaan on matkaa noin 8 km, ja se taittuu nopeasti moottoritietä pitkin alle 10 minuutissa. Hyvät bussiyhteydet kulkevat näppärästi aivan kodin läheltä - täällä voit pärjätä myös ilman autoa.

Rakennusportti Oy on paikallinen perustajaurakoitsija. Kohteemme valmistuvat suomalaisella, paikallisella osaamisella ja ammattitaidolla. Halutessasi voit tulla tutustumaan rakenteilla oleviin hirsikohteisiimme.

Valmistuminen 2021 loppuun mennessä.