Ainolankatu 17 - Paritalo

Tasokas kivi-/hirsirakenteinen paritalo, vesistö näkymin!

Ainutlaatuinen yhdistelmä rakennusmateriaalien parhaimmistoa! Tasokkaan paritalon alakerta rakennetaan Lammi Kivitalon harkosta, ja yläkerta Kontio-hirsitalon hirrestä. Suunnittelussa on hyödynnetty molempien elementtien parhaimmat puolet - terveellinen ja kestävä hirsi yhdistettynä luontaisesti tiiviiseen ja tasalämpöiseen kiveen on lyömätön yhdistelmä.

Talon pohjaratkaisussa on panostettu tilojen toimivuuteen. Ulko-ovesta saavutaan talon ylempään kerrokseen, jossa korkea huonekorkeus ja vino katto luovat heti oman tunnelmansa. Linjakkaassa ja trendikkäässä A la Carten keittiössä on kansainvälinen design-ilme ja huippuunsa viety laatutaso uusimmilla toiminnallisuuksilla. Huoneiston levyinen parveke upealla näköalalla ja lasikaiteella taipuu moneen käyttötarkoitukseen. Alakerran kahdesta makuuhuoneesta sekä kylpyhuoneesta on käynti ulos ja sitä kautta koko huoneiston levyiselle terassille, ja se on mahdollista myös lasittaa.

Materiaalivalintoihin voi vielä vaikuttaa.

Talon lämmitysmuotona on maalämpö, ja jokaisen huoneen lämmön voi säätää erikseen omiin tarpeisiin sopivaksi. Molemmille asunnoille kuuluu kahden auton katospaikat viiden neliön varastolla, sekä lisäksi vielä omat pistokepaikat. Takapiha rajoittuu vehreään puistoalueeseen, aivan rannan tuntumaan. Tässä asut vain puistokaistaleen päässä järven rannasta. Ikkunoista ja terassilta avautuva esteetön maalaismaisema järvelle päin on mieltä rauhoittava näky, joka on koettava paikan päällä.

Hiltulanlahti on kasvava ja kehittyvä asuinalue, jota ympäröi kaunis maalaismaisema. Alue tarjoaa laajat palvelut erilaisiin tarpeisiin; upeat ulkoilualueet luonnossa liikkujalle, uusi päiväkoti ja alakoulu perheen pienimmille, monipuolinen urheilualue, sekä kauppakeskus Matkuksen kattavat palvelut (mm. ruokakauppa, Alko, ravintola- ja kauneudenhoitopalvelut) ovat vain kävelymatkan päässä kotoa. Kuopion keskustaan on matkaa noin 11 km, ja se taittuu nopeasti moottoritietä pitkin noin 10 minuutissa. Hyvät bussiyhteydet kulkevat näppärästi aivan kodin läheltä - täällä voit pärjätä myös ilman autoa. Rakennusportti Oy on paikallinen perustajaurakoitsija. Kohteemme valmistuvat suomalaisella, paikallisella osaamisella ja ammattitaidolla.

Valmistuminen alkuvuodesta 2021!

Halutessasi voit tulla tutustumaan myös rakenteilla olevaan hirsirivitalokohteeseemme.

Siirry tästä linkistä katsomaan tarkemmat tiedot Etuovi.com:sta